pátek 22. května 2015

Kabátkové království..




Tímto příspěvkem bych ráda navázala na ten předchozí o bundičkách. Dnes Vám prozradím  něco málo o kabátcích pro letošní sezónu.


Foto: zleva dole: Next 2850Kč,  F&F 1299Kč, Promod 1899Kč




















Být Vámi, letos bych se vůbec nebála jít do barev. Dnes je na trhu velká nabídka kabátů v pastelových barvách, které jsou opravdu úžasné, rozsvítí Vás a jsou i veselé.  S barvami bych se nebála experimentovat, nebuďme stále jen černo-šedivé myšky? Pojďme se obléknout do barev a dejme okolí najevo, že dostatek sebevědomí nám rozhodně nechybí. 

Kabátek bych určitě doplnila skinny úzkými džíny nebo pouzdrovou sukní a lodičkami, ale i volnější potrhané džíny a plátěnky budou trendy.  Jak je mým dobrým zvykem, přidala bych klobouček, šátek okolo krku, či masivní doplněk, který odpoutává pozornost například od většího bříška.

A na co si dát pozor při výběru kabátku? Nežádoucí špíčky v pohodě zakryjete správně vybraným střihem a délkou. Vhodné jsou kabátky lehce projmuté v pase, které nám udělají hezčí postavu. Opatrně ale na rozparek na zadečku. Pokud se rozjíždí, je lepší sáhnout po větší velikosti nebo jiném střihu.

Ceny těchto kabátků se pohybují od tisíce korun nahoru, ale jak říkám „kdo hledá, najde“.  Zajímavé a cenově celkem dostupné jsem objevila na stojanech H&M a v Nextu, Takko, Textile House, Kik, Gate, F&F.




Milá slečna Veronika mi nafotila její kabátky, myslím, že super úlovky. 



Pošlete mi také vaše outfity a super úlovky, ostatní určitě ocení inspiraci a tip, kam pro zajímavé kousky vyrazit. :)


Žádné komentáře:

Okomentovat