úterý 26. května 2015

Nesmrtelná klasika: Černé kalhoty




Stejně tak, jako jsem si byla skoro jistá, že každá z vás má doma alespoň jeden pár balerínek, tak jsem přesvědčená o tom, že každá z vás má doma klasické černé kalhoty. Soudím podle toho, že existuje pár módních kousků, které by podle pomyslné módní bible rozhodně neměly chybět v žádném ženském šatníku. Černé kalhoty patří totiž do nadčasového oblečení, které naplno využijete během celého roku. Které střihy jsou právě teď nejstylovější?

Seženete je v každém obchodě s oblečením, a navíc opticky zeštíhlují. Neexistuje tedy jediný důvod, proč tento univerzální kousek nemít ve své skříni. Potom už záleží na každé z nás, co se vám líbí, jaký typ postavy máte a čím je doplníte, jsou skvělé, dají se kombinovat úplně se vším.



Pokud tedy dáváte přednost volnějším kalhotám, rozhodně v nich zazáříte. Ostatně v klasických úzkých kalhotách, budete trendy, pokud ke své postavě správě zvolíte top nebo Capri, které sice zkracují nohy, ale jsou čím dál tím oblíbenější, takže pokud jste vysoká, nemáte se čeho bát. Takže jsme opět u toho, připomínám, že černé kalhoty jsou opravdu super základna, na které se dá stavět super outfit, ale s ohledem na vaší postavu. Přeci jen, každému sluší něco jiného. 


Takko 599Kč, F&F 899Kč

Nebojte se ani takzvaných teplákových kalhot, které sice na první pohled vypadají jako domácí oděv, ale v kombinaci s lodičkami, blůzkou, sakem a nějakým tím doplňkem se z nich rázem stane prudce elegantní kousek. Opravdu je vřele doporučuji, jsou pohodlné a dají se kombinovat se vším. Opět připomínám, nezapomínejte na barvy, šperky a doplňky, dělají opravdu hodně na celkovém outfitu. 





Opět moc děkuji za outfit Veronice. 


Pošlete mi také své outfity k článkům? Podělte se s námi o to co vám sluší?

Zdroj: Curvy_Claudia 

Žádné komentáře:

Okomentovat