úterý 26. května 2015

Léto bez balerínek?


Nevím jak vy, ale mezi mé nejoblíbenější boty na jaře a v létě bezkonkurenčně patří baleríny. 
Dáte mi jistě za pravdu, že kdekterá z nás má ve své sbírce minimálně jeden pár. Ale věřím, že stejně  jako já, většina u jednoho nezůstala. Viz jedna z mých dobrých kamarádek, která by trhla rekord v počtu balerín, dokonce má i zimní baleríny s kožichem uvnitř. 


Klasika zůstává a tak v aktuálních kolekcích narazíte na jednobarevné s kulatými či špičatými špičkami. Také bych se rozhodně nevyhýbala eleganci či extravaganci v podobě špičatých balerín s odlišnou barvou špičky, ať už zvolíte bílou, či černou špičku nebo metalické barvy, určitě to skvěle doplní váš outfit. 




Černé s béžovou Humanic 599Kč, béžové s černou Humanic 599Kč, béžové s doplňky Humanic 899Kč, modré Humanic 999Kč, krajkové Humanic 599Kč



Vzorované baleríny, vždy vám budu připomínat „nebojte se barev“ sáhněte proto po různě barevných či vzorovaných typech, letos určitě v obchodech najdete různé varianty puntíků, geometrických tvarů, květinových či zvířecích vzorů nebo námořnický styl. 


Co nám zůstalo stále trendy, tak to jsou gumové baleríny, které jsou veselé a hravé, mají je v celé škále barevných odstínů, takže je opravdu z čeho vybírat. Například na dovolenou k vodě jsou úžasné.

Mokasínky modré Crocs 1256Kč, černé Melissa 2120Kč, Melissa 1950Kč, Guess 4001Kč


A také bych určitě zmínila poloprůhledné síťované baleríny a perforované (děrované)baleríny. Jsou úžasné díky tomu, jak jsou vzdušné a tím pádem se v nich nožky nepotí. Další přidaná hodnota je, že vypadají úžasně, elegantně a jemně na noze.




  Zdroj: pinterst.com










Žádné komentáře:

Okomentovat